+385 51 333 040
Mediteran Adria d.o.o., Janka Polić Kamova 83, 51000 Rijeka, Hrvatska
Pon - Pet 08:00 - 16:00

O nama

O nama

Pozadina

Mediteran Adria d.o.o (brand ime MedAdria), jedan od vodećih hrvatskih incoming turoperatora s vlastitim online rezervacijskim sistemom, 2008. godine osnovali su hrvatski i engleski partneri MedAdria Ltd. i Mediteran Adria d.o.o.
Od početka je nit vodilja ponuditi odmor prilagođen svakom klijentu zasebno te doprinijeti lokalnom stanovništvu, destinacijama i okolišu.

MedAdriu čini tim iskusnih profesionalaca koji svoj posao rade s posebnom strašću i posjeduju brojna znanja o hrvatskoj turističkoj ponudi. Kako bi kreirali kvalitetne proizvode i usluge, tim pomno prati dnevne promjene i kretanja, kako u hrvatskom, tako i na stranom turističkom tržištu.
                                            
 
Strategija i vizija

Kao međunarodna putnička grupacija, ojačala je svoje mjesto među vodećim hrvatskom turoperatorima pružajući najbolja rješenja i proizvode svojim partnerima i klijentima. MedAdria neprestano njeguje visoku kvalitetu svojih proizvoda te neprestano radi na jačanju svojih kanala kojima proizvode plasira na tržište. 
Product management MedAdrie usredotočen je na kreiranje razlikovnih proizvoda koji će pomoći jačanju i pozicioniranju brenda. Ovo su neke od ključnih vodilja koje MedAdrii omogućuju da se izdvoji od konkurentskih tvrtki i koje joj na tržištu daju određenu prednost. 

Potrebe klijenata uvijek dolaze prve na listi prioriteta koje MedAdria pokušava ispuniti.
 
 
Proizvodi i usluge

• MedAdria Family Club, MedAdria Couples Club i MedAdria Wellness Club
• individualni i grupni smještaj u hotelima, resortima te privatnom smještaju diljem Hrvatske i inozemstva
• VIP usluge smještaja, transfera, izleta, vođenja
• putovanja kreirana po želji klijenata
• domaće i međunarodne avio karte
• Ground handling (Generalni prodajni zastupnik avio kompanije SkyWork Airlines)
• MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions) – organizacija kongresa, incentiv putovanja, događanja
 
 
Naše prednosti
 
Prednosti koje nas čine posebnima stvorili smo zbog Vas – svojih klijenata.
Pomoću naše brze i jednostavne tražilice, klijenti mogu pregledavati detaljne višejezične opise svih ponuđenih objekata i usluga. Naša bogata galerija fotografija vjerno će Vam dočarati cjelokupni ugođaj odabrane ponude.
Za ljubitelje mora i brodova osigurali smo krstarenja Jadranom koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije.

U slučaju da imate dodatna pitanja i nejasnoća, za Vas smo sastavili popis najčešće postavljenih pitanja (F.A.Q). U slučaju da ne pronađete odgovor na pitanje koje Vam predstavlja problem, slobodno nas kontaktirajte putem našeg kontaktnog centra koji Vam je uvijek na raspolaganju.


Sadržaj web stranica

Mediteran Adria d.o.o. je vlasnik cjelokupnog sadržaja koji se nalazi na domeni www.medadria.com
Zabranjeno je korištenje sadržaja na drugim web stranicama ili u neke druge svrhe.

Naš tim

Janko Mavrović
Janko Mavrović Dugogodišnje iskustvo u vođenju i organizaciji poslovanja omogućuje Janku kvalitetno vođenje MedAdrie. Njegova velika ljubav, rukomet kojim se profesionalno bavio dugi niz godina, i u kojem se uvijek isticao kao lider svoje momčadi također je pridonijela razvoju karijere poslovnog lidera. Svoju karijeru započinje upravo u turizmu, još za vrijeme studija kada odlazi raditi u Sjedinjene američke države gdje se upoznaje s cjelokupnim hotelskim poslovanjem. Nakon povratka u Hrvatsku radi kao Country Manager za nizozemsku multunacionalnu trvtku i do izražaja dolaze njegovo znanje i vještine prodaje, što rezultira odličnim poslovanjem tvrtke na ovom području. 2007. godine prelazi u jednu od vodećih agencija za upravljanje ljudskim resursima, na mjesto regionalnog menadžera. Već tada stvara se ideja o osnivanju prvog online rezervacijskog sustava cjelokupne hrvatske turističke ponude, a već sredinom 2008. godine dolazi i do realizacije te ideje, iz koje MedAdria izrasta u nacionalnog turoperatora. Janko, kao generalni direktor, zajedno sa svojim timom i dalje radi na realizaciji novih ideja i rješenja i član je SKAL-a, te raznih tijela turističkih zajednica.
višemanje
Olivera Vugrinec
Sanja Radovani Sanja se MedAdria timu pridružuje kao izvršni direktor financijskog poslovanja. Financijama i računovodstvom Sanja se bavi dugi niz godina. Član je udruge „Hrvatski računovođa“. Uvjerenjem o stečenom zvanju Ovlašteni računovođa, Udruga „Hrvatski računovođa“ – priznaje joj pripadnost računovodstvenoj struci i potvrđuje vrhunsku stručnost za obavljanje računovodstvenih poslova za potrebe obveznika, vođenje poslovnih knjiga, poglavito sastavljanje temeljnih financijskih izvješća te davanje savjeta iz područja financija i računovodstva. Sanja posjeduje Certifikat dostignuća za unutarnjeg revizora sukladno zahtjevima ISO 9001:2000, a sa svojom diplomom Ekonomskog fakulteta u Rijeci upotpunjuje cjelinu područja novca i novčanog poslovanja.
višemanje
Jelena Žižić
Jelena Žižić Jelena je svoju turističku karijeru započela još u srednjoškolskim danima radom na recepciji, a nastavlja je i nakon završene hotelijersko-turističke škole. Tijekom rada, odlučila je proširiti i usavršiti svoje znanje te je nastavila školovanje na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Kroz svoj rad često je sudjelovala na turističkim sajmovima po Europi, upoznala se s cjelokupnim recepcijskim poslovanjem te je radila kao šef recepcije u jednom od najvećih kampova na Lošinju. Taj joj je posao usadio izuzetne profesionalne radne navike koje primjenjuje u svojem predanom radu u MedAdrii, a znanje 3 strana jezika uvelike joj pridonosi pri promociji MedAdrie na stranim tržištima. Kao član uspješnog MedAdria tima, Jelena koordinira tim prodaje i suradnju sa ključnim partnerima, kao i marketinške aktivnosti te kreiranje novih itinerera.
višemanje
Lucija Cigić
Lucija Cigić Nakon završene Ekonomske škole, Lucija se posvećuje aktivnom bavljenju odbojke, te svoju profesionalnu karijeru nastavlja izvan Hrvatske. Kroz bavljenje sportom, te dugogodišnje nastupanje za Hrvatsku odbojkašku reprezentaciji i klubove izvan Hrvatske isklesala je svoj timski duh i komunikaciju s ljudima šta joj uvelike pomaže u radu. Poznavanje tri jezika olakšava joj komunikaciju s gostima i pridonose radu u turizmu. Pridružila se MedAdria timu kao asistent za suradnju i prodaju stranim partnerima, te aktivno studira poduzetništvo na Veleučilištu u Rijeci. Zajedno sa svojim kolegama trudi se da svojim gostima ponude najbolje usluge , te da im njihova posjeta Hrvatskoj ostane u najljepšim sjećanjima.
višemanje
Josipa Herceg
Josipa Herceg Ciani Nakon završene hotelijersko turističke škole u Opatiji, Josipa svoje školovanje nastavlja na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Tijekom studija počinje raditi u turističkoj agenciji te otkriva čari rada u sektoru outgoinga. Kao linecenciranom učitelju skijanja, svakako joj je dobro došlo poznavanja gotovo svih europskih skijališta. Također je završila tečaj za turističkog pratitelja te se svakako može reći da su putovanja njezina prava ljubav. Josipa se timu pridružuje u trenutku kada MedAdria širi svoje poslovanje, i kada s radom počinje poslovnica na Korzu. Zadužena je za organizaciju posla u poslovnici Korzo te radi kao voditelj poslovnice. Ujedno je zadužena i za stvaranje novih programa te razvoj outgoing poslovanja.
višemanje
1394786922_elizabeta-zagar.jpg
Elizabeta Žagar Nakon završetka hotelijersko turističke škole i studija na Fakultetu za turistički i hotelski menadžment zapošljava se u renomiranoj turističkoj agenciji. S četverogodišnjim iskustvom rada u sektoru incominga započinje radom u poslovnici, tražeći nove izazove u kreiranju programa za poslovna i privatna putovanja stranaka. Praćenjem turističke ponude i potražnje nastoji strankama savjetovati i isplanirati putovanje – odmor iz snova, bilo da se radi o ljetovanju, skijanju, krstarenju, europskim ili dalekim putovanjima. Dodatno znanje o destinacijama stječe na svojim privatnim putovanjima koja su njezina velika strast. MedAdria timu u poslovnici Korzo se priključuje spremna za sve željne odmora i istraživanja najinteresantinijh mjesta na svijetu.
višemanje
1398159396_2013_07_15_medadria-slike-zap
Goran RadivojevićGoran se može se pohvaliti dvadesetogodišnjim iskustvom rada u turizmu, a prve poslovne korake je započeo radom na recepciji još u srednjoškolskim danima te je do završetka hoteljersko-turističke škole prošao sve razine rada na recepciji. Za vrijeme školovanja na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji jednu sezonu radi u timu animatora, a naknadno se zapošljava u Turističkoj zajednici grada Pule gdje radi slijedećih 8 godina kao informator. Tijekom rada u turističkoj zajednici imao je priliku raditi na nizu prezentacija grada i općine u inozemstvu, ali i steći višegodišnje iskustvo rada na sajmovima gdje je kao informator Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice grada Pule radio na svim bitnijim turističkim sajmovima u Njemackoj, Austriji i Italiji. Prvo agencijsko iskustvo stječe kao referent za transfere, a naknadno i kroz cjelokupno agencijsko poslovanje. Ubrzo nakon zaposlenja u renomiranoj pulskoj agenciji, postaje voditelj tržišta Skandinavija te se kroz spoj vrlo dobrog poznavanja prostora regije, kao i poznavanje specifičnosti tržišta te potreba partnera iz nordijskih zemalja etablira na spomenutom tržištu i ostvaruje odlične rezulate. Nedugo nakon ostvarenih rezultata na tržištu Skandinavije postaje odgovorna osoba i voditelj za tržišta Overseas, UK, Benelux, Turska i Izrael te tako kroz osmogodišnje poslovanje obogačuje svoje znanje i stječe iskustvo u radu sa različitim tipovima partnera, kultura i sistema. Od Rujna 2013. postaje član tima MedAdria gdje je zaposlen na funkciji voditelja ugovaranja.
višemanje
1398159508_2013_07_15_medadria-slike-zap
Tanja KišićNakon završene srednje škole, Tanja nastavlja školovanje na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. Po završetku fakulteta zapošljava se u renomiranoj turističkoj agenciji u Puli. U šest godina rada, uz predanost poslu i profesionalnost, Tanja od pozicije booking managera dolazi do pozicije koordinatora tržišta Benelux, stječući vrijedno iskustvo na širokom polju djelovanja turističke agencije. Kroz svoj rad često je posjećivala razne turističke sajmove po Europi, usavršavajući pregovaračke vještine u akviziciji novih partnera, te unaprijeđujući postojeće suradnje. Spremna na nove izazove, Tanja se timu pridružuje u trenutku kada MedAdria širi svoje poslovanje i otvara ured u Puli, gdje sa kolegama radi na stvaranju novih programa sa posebnim fokusom na kvalitetu pruženih usluga. Zbog želje za upoznavanjem novih destinacija, često slobodne trenutke koristi za privatna putovanja, koja joj svakako pomažu u profesionalnom razvoju.
višemanje
Marina Žagar
Marina ŽagarMarina se Medadria timu pridružuje nakon 12 godina rada u dvije renomirane turističke agencije gdje je radila kao savjetnik za putovanja i prodaju zrakoplovnih karata te kao voditelj poslovnice. Sa radom u turizmu započela je još tijekom srednjoškolskih dana obavljajući stručnu praksu u hotelima i turističkim agencijama. Nakon završene srednje Hotelijersko turističke škole zapošljava se u turističkoj agenciji gdje svoje znanje nadograđuje polažući razne dodatne tečajeve u turizmu. Kao zaljubljenik u putovanja položila je i tečaj za pratitelja te radila kao pratitelj na mnogim izletima i turama što joj je donijelo nova iskustva koja je kasnije iskoristila u svom radu. U Medadri-i radi kao product manager na osmišljavanju i kreiranju novih aranžmana i njihovom plasiranju na tržište te je zadužena za korporativne klijente i njihova poslovna i privatna putovanja i osmišljavanja team buildinga.
višemanje
1398159491_2013_07_15_medadria-slike-zap
Senka ŽarkovacSenka je odmah po završetku srednje ekonomske škole odradila jednogodišnji pripravnički staž u poznatoj tvrtci papirne konfekcije. Nakon toga nastavlja svoje školovanje za ovlaštenog računovođu u Narodnom sveučilištu u Rijeci, te se dodatno informatički obrazuje u otvorenom učilištu Algebra. Sa 10-ogodišnjim iskustvom u financijskom odjelu, zapošljava se u renomiranoj leasing kući, gdje započinje kao info asistent u službi prodaje, te kroz financijski odjel završava svoj šestogodišnji radni vijek u odjelu blokada. Od 2013. godine član je tima MedAdria kao referent u finacijskom odjelu.
višemanje