+385 51 333 040
Mediteran Adria d.o.o. - Putnička agencija, Janka Polić Kamova 83, 51000 Rijeka, Hrvatska
Pon - Pet 08:00 - 16:00

O nama

O nama

Pozadina

Mediteran Adria d.o.o (brand ime MedAdria), jedan od vodećih hrvatskih incoming turoperatora s vlastitim online rezervacijskim sistemom, 2008. godine osnovali su hrvatski i engleski partneri MedAdria Ltd. i Mediteran Adria d.o.o.
Od početka je nit vodilja ponuditi odmor prilagođen svakom klijentu zasebno te doprinijeti lokalnom stanovništvu, destinacijama i okolišu.

MedAdriu čini tim iskusnih profesionalaca koji svoj posao rade s posebnom strašću i posjeduju brojna znanja o hrvatskoj turističkoj ponudi. Kako bi kreirali kvalitetne proizvode i usluge, tim pomno prati dnevne promjene i kretanja, kako u hrvatskom, tako i na stranom turističkom tržištu.
                                            
 
Strategija i vizija

Kao međunarodna putnička grupacija, ojačala je svoje mjesto među vodećim hrvatskom turoperatorima pružajući najbolja rješenja i proizvode svojim partnerima i klijentima. MedAdria neprestano njeguje visoku kvalitetu svojih proizvoda te neprestano radi na jačanju svojih kanala kojima proizvode plasira na tržište. 
Product management MedAdrie usredotočen je na kreiranje razlikovnih proizvoda koji će pomoći jačanju i pozicioniranju brenda. Ovo su neke od ključnih vodilja koje MedAdrii omogućuju da se izdvoji od konkurentskih tvrtki i koje joj na tržištu daju određenu prednost. 

Potrebe klijenata uvijek dolaze prve na listi prioriteta koje MedAdria pokušava ispuniti.
 
 
Proizvodi i usluge

• MedAdria Family Club, MedAdria Couples Club i MedAdria Wellness Club
• individualni i grupni smještaj u hotelima, resortima te privatnom smještaju diljem Hrvatske i inozemstva
• VIP usluge smještaja, transfera, izleta, vođenja
• putovanja kreirana po želji klijenata
• domaće i međunarodne avio karte
• Ground handling (Generalni prodajni zastupnik avio kompanije SkyWork Airlines)
• MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions) – organizacija kongresa, incentiv putovanja, događanja
 
 
Naše prednosti
 
Prednosti koje nas čine posebnima stvorili smo zbog Vas – svojih klijenata.
Pomoću naše brze i jednostavne tražilice, klijenti mogu pregledavati detaljne višejezične opise svih ponuđenih objekata i usluga. Naša bogata galerija fotografija vjerno će Vam dočarati cjelokupni ugođaj odabrane ponude.
Za ljubitelje mora i brodova osigurali smo krstarenja Jadranom koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije.

U slučaju da imate dodatna pitanja i nejasnoća, za Vas smo sastavili popis najčešće postavljenih pitanja (F.A.Q). U slučaju da ne pronađete odgovor na pitanje koje Vam predstavlja problem, slobodno nas kontaktirajte putem našeg kontaktnog centra koji Vam je uvijek na raspolaganju.


Sadržaj web stranica

Mediteran Adria d.o.o. je vlasnik cjelokupnog sadržaja koji se nalazi na domeni www.medadria.com
Zabranjeno je korištenje sadržaja na drugim web stranicama ili u neke druge svrhe.

Naš tim

Janko Mavrović
Janko Mavrović Dugogodišnje iskustvo u vođenju i organizaciji poslovanja omogućuje Janku kvalitetno vođenje MedAdrie. Njegova velika ljubav, rukomet kojim se profesionalno bavio dugi niz godina, i u kojem se uvijek isticao kao lider svoje momčadi također je pridonijela razvoju karijere poslovnog lidera. Svoju karijeru započinje upravo u turizmu, još za vrijeme studija kada odlazi raditi u Sjedinjene američke države gdje se upoznaje s cjelokupnim hotelskim poslovanjem. Nakon povratka u Hrvatsku radi kao Country Manager za nizozemsku multunacionalnu trvtku i do izražaja dolaze njegovo znanje i vještine prodaje, što rezultira odličnim poslovanjem tvrtke na ovom području. 2007. godine prelazi u jednu od vodećih agencija za upravljanje ljudskim resursima, na mjesto regionalnog menadžera. Već tada stvara se ideja o osnivanju prvog online rezervacijskog sustava cjelokupne hrvatske turističke ponude, a već sredinom 2008. godine dolazi i do realizacije te ideje, iz koje MedAdria izrasta u nacionalnog turoperatora. Janko, kao generalni direktor, zajedno sa svojim timom i dalje radi na realizaciji novih ideja i rješenja i član je SKAL-a, te raznih tijela turističkih zajednica.
višemanje
Olivera Vugrinec
Sanja Radovani Sanja se MedAdria timu pridružuje kao izvršni direktor financijskog poslovanja. Financijama i računovodstvom Sanja se bavi dugi niz godina. Član je udruge „Hrvatski računovođa“. Uvjerenjem o stečenom zvanju Ovlašteni računovođa, Udruga „Hrvatski računovođa“ – priznaje joj pripadnost računovodstvenoj struci i potvrđuje vrhunsku stručnost za obavljanje računovodstvenih poslova za potrebe obveznika, vođenje poslovnih knjiga, poglavito sastavljanje temeljnih financijskih izvješća te davanje savjeta iz područja financija i računovodstva. Sanja posjeduje Certifikat dostignuća za unutarnjeg revizora sukladno zahtjevima ISO 9001:2000, a sa svojom diplomom Ekonomskog fakulteta u Rijeci upotpunjuje cjelinu područja novca i novčanog poslovanja.
višemanje
Jelena Žižić
Jelena Žižić Jelena je svoju turističku karijeru započela još u srednjoškolskim danima radom na recepciji, a nastavlja je i nakon završene hotelijersko-turističke škole. Tijekom rada, odlučila je proširiti i usavršiti svoje znanje te je nastavila školovanje na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Kroz svoj rad često je sudjelovala na turističkim sajmovima po Europi, upoznala se s cjelokupnim recepcijskim poslovanjem te je radila kao šef recepcije u jednom od najvećih kampova na Lošinju. Taj joj je posao usadio izuzetne profesionalne radne navike koje primjenjuje u svojem predanom radu u MedAdrii, a znanje 3 strana jezika uvelike joj pridonosi pri promociji MedAdrie na stranim tržištima. Kao član uspješnog MedAdria tima, Jelena koordinira tim prodaje i suradnju sa ključnim partnerima, kao i marketinške aktivnosti te kreiranje novih itinerera.
višemanje
1398159491_2013_07_15_medadria-slike-zap
Senka Žarkovac Senka je odmah po završetku srednje ekonomske škole odradila jednogodišnji pripravnički staž u poznatoj tvrtci papirne konfekcije. Nakon toga nastavlja svoje školovanje za ovlaštenog računovođu u Narodnom sveučilištu u Rijeci, te se dodatno informatički obrazuje u otvorenom učilištu Algebra. Sa 10-ogodišnjim iskustvom u financijskom odjelu, zapošljava se u renomiranoj leasing kući, gdje započinje kao info asistent u službi prodaje, te kroz financijski odjel završava svoj šestogodišnji radni vijek u odjelu blokada. Od 2013. godine član je tima MedAdria kao referent u finacijskom odjelu.
višemanje