+385 51 333 040
Mediteran Adria d.o.o. - Putnička agencija, Janka Polić Kamova 83, 51000 Rijeka, Hrvatska
Pon - Pet 08:00 - 16:00

Uvjeti plaćanja i osiguranja

Sredstva plaćanja:
a) gotovina za tuzemna plaćanja - opća uplatnica, e-banking
b) bankovna doznaka iz inozemstva
c) kreditna kartica - American Express, MasterCard, Maestro, Visa, Diners.

Modeli plaćanja:
a) Plaćanje cjelokupnog iznosa
Primjenjuje se za sve last minute bookinge, izlete i rent-a-car, te bookinge zaprimljene 15 dana prije datuma dolaska, kao i za rezervacije svjetionika i villa primljene 30 dana prije dolaska

b) Plaćanje 50% cjelokupnog iznosa za potvrdu rezervacije, unutar 3 radna dana (ukoliko nije drugačije naznačeno)
Preostalih 50% od iznosa potrebno je uplatiti najkasnije do:
- 14 dana prije dolaska za rezervacije hotelskog smještaja, privatnog smještaja, krstarenja
- 30 dana prije dolaska za rezervacije svjetionika, villa

VAŽNO: Ponuda vrijedi 3 dana (ukoliko nije drugačije naznačeno). Imajte na umu da se ova ponuda temelji na trenutnom tečaju valute i podložna je promjenama u tečaju. Ovisno o tečaju valute u vrijeme konačne uplate, cijena se u skladu s tim može povećati ili smanjiti. Ukoliko se želite zaštiti od povećanja cijene, možete uplatiti cjelokupni iznos u trenutku potvrde rezervacije. Sve usluge unutar ove ponude ovise o raspoloživosti.

Konačnu uplatu izvršiti do: najkasnije 3 radna dana po primitku ponude.
 
Pravila o otkazu: MedAdria otkaz rezervacije naplaćuje 30% za otkazivanje do 7 dana prije dolaska za rezervacije hotelskog smještaja, privatnog smještaja i krstarenja, te 100% za otkazivanje poslije tog roka ili no show.
Za rezervacije svjetionika i vila MedAdria otkaz rezervacije naplaćuje 30% za otkazivanje do 15 dana prije dolaska te 100% za otkazivanje poslije tog roka ili no show.

Dokumenti za putovanje: Specifikacija računa bit će poslana po primitku naloga. Konačni dokumenti putovanja koji uključuju itinerar (dan po dan), informacije o pružatelju usluga i voucher, šalju se nakon primitka konačne uplate.
 
Uvjeti osiguranja:

Mediteran Adria d.o.o. u suradnji sa Generali Croatia d.d. svojim klijentima nudi putno osiguranje za putovanja izvan Republike Hrvatske, osiguranje od nezgode te osiguranje otkaza putovanja.
Uvjete osiguranja možete preuzeti ovdje. ( PDF datoteka, 210 KB )
 
Informacije o plaćanju:

Plaćanje putem kreditnih kartica izvršava su putem WebPay usluge, tvrtke Webteh d.o.o. iz Zagreba.
WebPay servis i financijske ustanove (kartične kuće) razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Brojevi kreditnih kartica se ne pohranjuju i nisu dostupni neovlaštenim osobama.


Mediteran Adria Vam omogućuje plaćanje usluga pomoću kreditnih kartica:

              
 

American Express:
MasterCard:
MasterCard® SecureCode™MasterCard® SecureCode™ je nova usluga MasterCard-a i izdavatelja vaše kartice koja Vam pruža dodatnu sigurnost prilikom online kupovine.
Za korištenje ove usluge nije Vam potrebna nova MasterCard ili Maestro® kartica. Vi birate svoj osobni MasterCard SecureCode i nikada ga ne dijelite s bilo kojim internet trgovcem. Privatni kod znači dodatnu sigurnost protiv neautorizirane upotrebe Vaše kreditne ili debitne kartice kada kupujete online.
Svaki puta kada vršite online plaćanje Vašom MasterCard ili Maestro karticom, otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži vas da unesete osobni  SecureCode, jednako kao što vas traži da unesete PIN na bankomatu. U samo nekoliko sekundi izdavatelj kartice potvrđuje Vaše podatke i omogućava Vam da završite svoju online kupovinu.
Za detaljnije informacije o MasterCard SecureCode programu kliknite na www.mastercardsecurecode.com
     
Visa:  Verified by Visa je nova uslugu koja vam omogućava online kupovinu uz dodatnu sigurnost. 
Jednostavnim postupkom Verified by Visa Vaš identitet se potvrđuje prilikom kupovine u online trgovinama uključenima u program. Ovaj pogodan način kupovine moguć je putem Vaše postojeće Visa kartice. Osim toga, Verified by Visa je brz postupak. Potrebno je samo jednom registrirati svoju karticu i sastaviti svoju vlastitu lozinku.
Potom, nakon obavljene kupnje u trgovinama uključenima u program, pojavit će se  Verified by Visa prozor. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na "submit". Vaš je identitet potvrđen, a kupovina sigurna. 
Kako biste aktivirali Verified by Visa na svojoj Visa kartici ili saznali više o ovome, kontaktirajte svoju financijsku ustanovu koja Vam je izdala Vašu Visa karticu.
Kliknite na www.visaeu.com za daljnje informacije. 
 
INFORMACIJE O KONTROLNOM BROJU:

Kontrolni broj je troznamenkasti ili četveroznamenkasti broj otisnut na kartici, koji se ne pohranjuje na magnetskoj traci kartice niti se pojavljuje na računima i potvrdama trgovaca. Kontrolni broj služi kao dokaz da fizički posjedujete karticu u trenutku online kupnje i smanjuje mogućnost zlouporabe.

Položaj kontrolnog broja ovisi o kartici. Za izabranu karticu unesite odgovarajući kontrolni broj prema sljedećim uputama.
Na American Express karticama izdanim u Hrvatskoj koje počinju znamenkama 3775 postoji troznamenkasti kontrolni broj otisnut na poleđini kartice (posljednja desna grupa od 3 znamenke) kojeg je potrebno upisati. Za ostale American Express kartice potrebno je upisati četveroznamenkasti broj otisnut na prednjoj strani kartice.
Prilikom plaćanja MasterCard, Maestro ili Visa karticama potrebno je upisati troznamenkasti broj (posljednja desna grupa od 3 znamenke) koji je otisnut na poleđini kartice u potpisnom polju.
Ako na Maestro kartici nije otisnut kontrolni broj, njegov upis nije obvezan.
 
SIGURNOST PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA i ZAŠTITA INFORMACIJA

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.
Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.
WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.
Webteh Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.
Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.
Zaštitu informacija i jamče SSL sigurnosni certifikati, tvrtke GeoTrust, Equifax Secure Global eBusiness CA-1, Equifax Secure Inc.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Ova Web stranica koristi uslugu ClickTale Web Analytics. ClickTale može snimati klikove mišem, pokrete mišem, aktivnost vertikalnog pomicanja, kao i bilo koji tekst koji se tipka na ovim stranicama.
ClickTale ne prikuplja osobne podatke koje niste dobrovoljno unijeli na ovoj web stranici. ClickTale ne prati vaša pregledavanja preko web stranica koje ne koriste ClickTale usluge.
Za više informacija pogledajte Privacy Policy for Information Collected by the ClickTale Web Analytics Service.
Mi koristimo podatke prikupljene ClickTale uslugom kako bismo poboljšali dizajn naše web stranice te naš rezervacijski sustav.
Možete izabrati isključenje ove usluge preko linka: http://www.clicktale.net/disable.html
 

MEDITERAN ADRIA d.o.o. PUTNIČKA AGENCIJA

Janka Polić Kamova 83, 51000 Rijeka, Hrvatska
MBS: 02361663
e-mail address: info@medadria.com
tel/fax: +385 51 312279